Robbie Yellow

Beneficii

Își dezvoltă spiritul de echipă și capacitatea de atenție, motricitatea fină și imaginația.

Cum

Pornind de la structurile de bază și inovându-le, folosindu-și creativitatea.

Ce învață

Copiii învață să construiască roboți folosind setul We Do 2.0 și să îi programeze.

Între 5 și 8 ani, în universul copiilor încep să apară termeni precum școală, teme, program. Robbie Yellow se asigură că imaginația și creativitatea rămân la bazele noului univers al copiilor. Cu modulul de robotică WeDo 2.0 Basic, copiii descoperă cum se construiesc și programează roboții și descoperă o lume în miniatură în care pot simula și experimenta situații din viața reală. 

5-8 ani

yellow

Yellow

  • 90 minute
  • 60 RON
  • 9:00 - 20:00
  • București, Cotroceni
  • Școala ta

Robbie așteaptă să faceți cunoștință!

Întrebări Frecvente

În primul rând, copilul își formează abilități fundamentale în dezvoltarea lui: lucrul în echipă, capacitatea de atenție și analiză, motricitatea fină și grosieră, capacitatea de a crea conexiuni logice. În al doilea rând, în funcție de modulul ales, dezvoltă abilități specifice: cursurile de robotică îmbină experiența de a construi și proiecta în mediul 3D cu experiența de a programa propriii roboți, iar cursurile de programare dezvoltă abilități tehnice, utilizând diferite tehnologii. (Scratch, JavaScript, etc.)

Puteți selecta atât un modul de programare, cât și un modul de robotică, în funcție de vârsta copilului și de zona în care el își dorește să descopere mai mult prin învățare aplicată.

Doar pasiune pentru lego, roboți, programare. De restul ne ocupăm noi: laptop-uri, tablete, seturile de lego WeDo 2.0 și EV3 Mindstorms.

Pe tot parcursul anului. Formăm grupe de copii la începutul anului școlar pentru a avea continuitate pe întreaga perioadă a anului respectiv, dar adaptăm grupele în funcție de copiii care vor să se înscrie pe parcurs.

În funcție de numărul de copii dintr-o grupă, copiii lucrează fie individual, fie în perechi, construind împreună un robot dintr-un singur set. În cazul cursurilor de robotică, inițial se construiește o structură de bază, iar pornind de la aceasta copiii construiesc ulterior un robot mai complex pe care, la sfârșitul cursului, îl programează. În cazul cursurilor de programare, copiii lucrează individual, fiecare la un laptop, îndrumați de instructor.

În perioada vacanței de vară, organizăm workshop-uri intensive de robotică și programare. Consultați site-ul nostru și pagina de facebook I am Robbie pentru mai multe detalii.

netopia