Robbie Red

Beneficii

Dezvoltarea capacității de a face conexiuni logice și de a găsi singuri soluții.

Cum

Prin construirea unor blocuri de programare care să determine anumite acțiuni.

Ce învață

Să programeze într-o varietate de limbaje de programare, în funcție de pasiunile lor.

De la 12 ani, copiii sunt deja adolescenți, iar pasiunea se transformă în performanță. Robbie Red încurajează potențialul copiilor și le oferă un context în care să se dezvolte. Robbie Red oferă un modul de robotică, EV3 Advanced și mai multe module de programare: Scratch, Java Script, App Inventor, Web Design, în cadrul cărora copiii realizează proiecte complexe.

12-15 ani

Robbie Red

Red

  • 90 minute
  • 60 RON
  • 9:00 - 20:00
  • București, Cotroceni
  • Școala ta

Robbie așteaptă să faceți cunoștință!

Întrebări Frecvente

În primul rând, copilul își formează abilități fundamentale în dezvoltarea lui: lucrul în echipă, capacitatea de atenție și analiză, motricitatea fină și grosieră, capacitatea de a crea conexiuni logice. În al doilea rând, în funcție de modulul ales, dezvoltă abilități specifice: cursurile de robotică îmbină experiența de a construi și proiecta în mediul 3D cu experiența de a programa propriii roboți, iar cursurile de programare dezvoltă abilități tehnice, utilizând diferite tehnologii. (Scratch, JavaScript, etc.)

Puteți selecta atât un modul de programare, cât și un modul de robotică, în funcție de vârsta copilului și de zona în care el își dorește să descopere mai mult prin învățare aplicată.

Doar pasiune pentru lego, roboți, programare. De restul ne ocupăm noi: laptop-uri, tablete, seturile de lego WeDo 2.0 și EV3 Mindstorms.

Pe tot parcursul anului. Formăm grupe de copii la începutul anului școlar pentru a avea continuitate pe întreaga perioadă a anului respectiv, dar adaptăm grupele în funcție de copiii care vor să se înscrie pe parcurs.

În funcție de numărul de copii dintr-o grupă, copiii lucrează fie individual, fie în perechi, construind împreună un robot dintr-un singur set. În cazul cursurilor de robotică, inițial se construiește o structură de bază, iar pornind de la aceasta copiii construiesc ulterior un robot mai complex pe care, la sfârșitul cursului, îl programează. În cazul cursurilor de programare, copiii lucrează individual, fiecare la un laptop, îndrumați de instructor.

În perioada vacanței de vară, organizăm workshop-uri intensive de robotică și programare. Consultați site-ul nostru și pagina de facebook I am Robbie pentru mai multe detalii.

netopia