Robbie Green

Beneficii

Se familiarizează cu blocurile de programare și își dezvoltă gândirea analitică.

Cum

Prin structuri și blocuri de programare complexe, care le antrenează inventivitatea.

Ce învață

Să construiască structuri cu un grad de dificultate mai ridicat și să programeze pe calculator.

Între 9 și 11 ani, copiilor li se pune din ce în ce mai des întrebarea tu ce vrei să devii când o să fii mare? Cu ochii în telefoane și tablete, spun că își doresc orice are legătură cu tehnologia. Robbie Green le ascultă dorințele și le oferă două module de robotică și programare: We Do 2.0 Avansat și EV3 Basic, precum și un modul exclusiv de programare: Scratch Basic.

9-11 ani

Green

Green

  • 90 minute
  • 60 RON
  • 9:00 - 20:00
  • București, Cotroceni
  • Școala ta

Robbie așteaptă să faceți cunoștință!

Întrebări Frecvente

În primul rând, copilul își formează abilități fundamentale în dezvoltarea lui: lucrul în echipă, capacitatea de atenție și analiză, motricitatea fină și grosieră, capacitatea de a crea conexiuni logice. În al doilea rând, în funcție de modulul ales, dezvoltă abilități specifice: cursurile de robotică îmbină experiența de a construi și proiecta în mediul 3D cu experiența de a programa propriii roboți, iar cursurile de programare dezvoltă abilități tehnice, utilizând diferite tehnologii. (Scratch, JavaScript, etc.)

Puteți selecta atât un modul de programare, cât și un modul de robotică, în funcție de vârsta copilului și de zona în care el își dorește să descopere mai mult prin învățare aplicată.

Doar pasiune pentru lego, roboți, programare. De restul ne ocupăm noi: laptop-uri, tablete, seturile de lego WeDo 2.0 și EV3 Mindstorms.

Pe tot parcursul anului. Formăm grupe de copii la începutul anului școlar pentru a avea continuitate pe întreaga perioadă a anului respectiv, dar adaptăm grupele în funcție de copiii care vor să se înscrie pe parcurs.

În funcție de numărul de copii dintr-o grupă, copiii lucrează fie individual, fie în perechi, construind împreună un robot dintr-un singur set. În cazul cursurilor de robotică, inițial se construiește o structură de bază, iar pornind de la aceasta copiii construiesc ulterior un robot mai complex pe care, la sfârșitul cursului, îl programează. În cazul cursurilor de programare, copiii lucrează individual, fiecare la un laptop, îndrumați de instructor.

În perioada vacanței de vară, organizăm workshop-uri intensive de robotică și programare. Consultați site-ul nostru și pagina de facebook I am Robbie pentru mai multe detalii.

netopia